En rolig kurs i ljusstöpning

Jag hoppas att ni alla har haft en fin morgon så här långt och så önskar jag er välkomna hit in till min lilla hörna av internet, nämligen in hit till min blogg som i sedvanlig ordning kommer att ta upp något av de företag som jag har varit i kontakt med och fått en trevlig upplevelse av. På tal om upplevelser så kommer jag osökt in på ett företag som heter Ljusstöpet i Laholm. Jag sökte efter ett ställe som ger ljuskurser i Halmstad och det här var ett par månader före jul. Jag och mina väninnor vi har tidigare förkovrat oss inom olika områden, mest lite olika språkkurser som engelsk konversation på ett av våra studieförbund, men nu var vi trötta på att traggla glosor och konversera på ett främmande språk. Vi anmälde oss till en kurs där vi fick använda våra händer och vår kreativa sida istället. Så roligt vi hade det när vi gick den här kursen på Ljusstöpet i Laholm! 

Det var mycket inspirerande och utvecklande att få delta i detta så det här med ljuskurser i Halmstad det är verkligen något som jag nu vill slå ett slag för. Det här tror jag att det finns många som skulle vilja vara med om, att få göra något med händerna. Tänk så många fina saker man kan göra och det är en alldeles speciell känsla att få ge bort ett hemgjort ljus i present, och så uppskattat det blir av den som får det! Förutom ljuskurser så finns det en butik för ljusförsäljning i Laholm. Varför inte samla ihop ett gäng och anmäla sig till en kurs? Känner du nu att du vill veta mer så kan du börja med att gå in på deras hemsida.