Måleri i Sundsvall

Det är med värme jag säger välkommen till bloggen! Alla tiders att få ha er som besökare här i min lilla blogg och jag ska börja med att skriva ett inlägg den här morgonen om ett måleri i Sundsvall. Äntligen tog jag tag i det här med målningen av huset. De senaste tre åren har jag varit på gång att måla men tiden har inte riktigt räckt till. Jag kände hur det dåliga samvetet började gnaga i mig, för jag såg ju hur illa fasaden såg ut och blev påmind om behovet av att måla om vareviga dag. Till sist bestämde jag att låta ett måleri i Sundsvall som heter Västernorrlands Måleri & Service få måla om huset. 

 

Nu har det blivit ommålat och huset har blivit så fint! Med facit i hand kan jag väl bara konstatera att jag borde ha tagit den här hjälpen långt tidigare. För det första så blev det inte alls så dyrt som jag hade räknat med, och för det andra så märks det att det är en professionell målare som gjort jobbet, och för det tredje så gick det på bara några dagar för detta måleri i Sundsvall att måla om. Jag vet att många av er säkert klarar av att måla om själva, men om ni har brist på tid kanske det inte är en dum idé att ta hjälp av detta måleri i Sundsvall. Det är så många olika saker det går att få hjälp med för både invändiga och utvändiga jobb och om ni tycker att det här företaget har något att erbjuda till er ska ni bara ta och höra av er till dem för att få reda på mer. Det var allt jag hade på hjärtat för det här inlägget men snart är jag tillbaka igen, vi syns och hörs!