Skurgummans Allservice kan hjälpa dig inom städ

God morgon och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag tror ni kommer gilla. Idag ska jag berätta för er om hur jag som är en heltidsarbetande tonårsmamma som dessutom har långa arbetsdagar, har gjort för att få mer kvalitetstid tillsammans med familjen. Jag har fått hjälp med hemstädning i Örnsköldsvik av ett företag som heter Skurgummans Allservice. Vi var några väninnor som träffades en kväll över ett glas vin för ett tag sen hemma hos Gittan, när vi kom in på det här med städfirmor. Ett par tjejer i sällskapet berättade om att de numera anlitade hjälp ifrån Skurgummans Allservice, och på grund av att de tyckte att det var så bra så bestämde jag mig också för att anlita dem. 

  

Jag har mycket att stå i. Jag arbetar mycket och är borta ifrån hemmet ifrån morgon till kväll som regel. Jag vill kunna slappna av och bara umgås med familjen när jag kommer hem till villan här i Örnsköldsvik och inte ägna min dyrbara fritid till att städa. Nu när jag väl har fått hjälp utav denna städfirma här i Örnsköldsvik så inser jag att det var dumt att jag inte anlitade hjälp redan för flera år sedan. Nu när de kommer hem till mig och städar regelbundet så sparar jag tid som jag istället lägger på annat. Att komma hem till ett välstädat, väldoftande och rent hem är helt fantastiskt! Det är därför jag skriver detta inlägget till er, för ni är också värda den här hjälpen tycker jag. Skurgummans Allservice passar för alla typer av städning oavsett om det är en privatperson eller ett företag som behöver hjälp. Förutom hemstädning eller företagsstädning kan du få hjälp med till exempel flyttstädning eller fönsterputs. Det bästa är väl att du som funderar på att anlita denna städfirma kontaktar dem!