Här fick jag bra fotvård i Huddinge

Hej på er allihopa och så trevligt att ni ville läsa i min blogg idag också. Jag har haft problem med mina fötter efter den här sommaren inom vården. Jag valde att jobba hela sommaren därför att min arbetsgivare erbjöd en bra bonus för den som väljer semester till hösten i stället. Jag älskar ju mitt jobb men det var väldigt mycket att göra och jag stod upp eller var på språng mer eller mindre hela tiden. Jag insåg behovet av omvårdnad för mina fötter och sökte efter fotvård i Huddinge eller i närheten och fann ett ställe som heter Medicinska Pettersson Fotvård. Nu har jag varit där och fått riktigt bra hjälp med att komma tillrätta med mina problem med fötterna. Här erbjuds det medicinsk fotvård. 

Bra arbetsskor hade jag men det var ändå mellan 25 och 30 grader varmt de flesta dagarna, den varmaste sommaren i mannaminne. Slitit och stressigt och varma fötter! Jag var på språng hela tiden och mot slutet av arbetsdagarna hade fötterna svullnat. Det första jag gjorde när jag kom hem ifrån jobbet var att kasta av mig skorna och lufta fötterna. Tyvärr fick jag tjocka förhårdnader på hälarna som jag inte lyckades bli av med. Nu hade vi patienter som fick fotvård på Medicinska Pettersson Fotvård. Jag följde med en av dessa dit och när jag var passade jag på att boka en tid till mig själv också. Nu har jag fått fötterna väl omhändertagna och förhårdnaderna har försvunnit helt. Jag har köpt en riktigt bra fotsalva som inte finns i vanliga butiker. Fotvård för oss i Huddinge och Farsta bland annat kan man alltså få här. Det hr känts gott i hela kroppen, när fötterna blir vårdade och mjuka och fina släppte också en del spänningar som jag hade i nacke och rygg.